Hoppa till sidans innehåll

P14-VaraSK

22 JUN 2015 22:14
Ett perfekt Kedumsvallen bjöd in till derby mellan AHFK och gästande Vara SK på måndagskvällen. Under uppvärmningen kom det en skur, nästan som inför de stora matcherna att mattan vattnas för att få till ett snabbt spel.
  • Skapad: 22 JUN 2015 22:14

Vi började matchen bra och efter 3 min gjorde Jesper Ryttegård 1-0 efter ett anfall där vi får fast bollen i motståndarnas straffområde. Bra gjort att hålla sig framme och drämma dit den! Så långt helt OK.
Spelar sen helt okej ett tag till men andra halvan av första halvlek gör vi det lite svårt för oss själva och våra kompisar. Vi spelar för korta pass, hjälper varandra lite för dåligt att vara spelbara och tar inte riktigt jobbet i defensiven. Vara tar för sig och kryper närmare men resultatet står sig halvleken ut.  
I paus pratar vi om att försöka bli "större" som lag när vi har bollen och spela runt bollen mer för att på så sätt få våra motståndare att jaga och dra isär dom. 
Vi börjar piggare och det känns som vi är hetare än i första halvlek.
Efter några minuter får vi en hörna. Den slår Jesper och in i gröten mitt i straffområdet "kamikaze-störtar" Gus fram och fullkomligt skvätter dit den på volley. Klart häftigt!
Vi skapar flera lägen och trean kommer också den efter hörna, denna gång är det Kevin Österberg som är starkast framför mål och sätter dit bollen, Vi har då spelat 14 minuter i andra halvlek.
Resten av matchen är vi det bättre laget. Vi får bättre fart på bollen och försöker hjälpa varandra med att vara spelbara när vår lagkamrat har bollen (en av de viktigaste bitarna i anfallsspel). 
Matchen slutar 3-0 i vår favör.
Nu är det några dagars ledigt (eller egen träning) och nästa vecka ett par träningar. 
Fredagen den 3/7 spelar herrarna hemma och då har P14 kiosken, så då ses vi väl.
Laget:Eric J
         Andreas K.
         Albin R.
         Karl A.
         Vilhem E.
         Arvid L.
         Gus B.
         Jesper R.
         Izaak W.
         Kevin Ö.
Vid pennan: Jesper A. (stand-in)
Skribent: Christina Johansson
Arentorp Helås FK - Fotboll

534 94 Vara
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Arentorp Helås FK - Fotboll
Korsmaden
53494 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link